Назад до Силикони за риболов

Силикони за риболов MADCAT

Нуждаете се от нова стръв? На тази секция от сайта може да изберете от над 900 модела силикон за риболов на достъпни цени и да получите ценна информация, за да направите най-добрата покупка.

Филтри
7 Продукта
По уместност
По уместностРейтингНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
Избрани филтри: Производител: MADCAT
На страница по:

Какво е силиконова примамка?

Силиконите за риболов са стръв изработена от биоразграждащ силикон или мека пластмаса, с добавен аромат, който да привлече вниманието на рибите във водоема.

Благодарение на бързо разграждащата си формула тази примамка няма да остане във водата за дълго, ако бъде изгубена и по този начин ще запазите любимото си място за отдих чисто.

Хищници като сомът, щуката, костурът и бялата риба обожават силиконите и миризмата, която отделят.

Препоръчват се за ползване при наличие на препятствия във водоема, които може да заплетат кукичките на воблерите и при бистра вода в която да бъде усетена миризмата, с която е напоена.

При риболов с мека стръв е изключително важна лекотата на останалата част от оборудването Ви. Желателно е да се съобразите с тази характеристика, за да не Ви умалее ръката след целодневното хвърляне.

Освен лека е препоръчително въдицата да е спининг и с бърз строй, за да можете да хвърляте на далеч силиконовата примамка и да усетите рибата, когато клъвне.

Препоръчително е рибарското влакно да е тънко, разтегливо и без мемори ефект, за да може да се получи добро замятане и да имате контрол.

От изключителна важност е начина на съхранение на меките примамки, които сте закупили. Преди да ги приберете, трябва да ги измиете добре на течаща вода, за да махнете аромата на басейна и малките боклуци, които може да са останали по тях. Те трябва да бъдат поставени в специални кутии, които да ги предпазят от изсъхват. Желателно е да бъдат разделени по цвят, защото са изключително податливи на боядисване.

Видове мека стръв за риболов

Fish24 предлагаме силикони за риболов в богато разнообразие от форми, като ще Ви помогнем да се насочите към най-подходящата за Вас.

Силикони слъг го – Тази примамка е била разработена специално за бас, но рибарите бързо установяват, че тя е универсална и на нея кълват почти всички риби.

Силиконови буболечки – Много детайлни, леки, с гъвкаво и издържливо тяло. Тънките крачета се огъват при движение, създавайки вибрации, привличащи вниманието дори на пасивните хищниците.

Силиконови жаби – Изключително реалистични и леки. Тази стръв се използва в джигинг и повърхностен риболов във водоеми с по-буйна растителност, където е много ефективна.

Силиконови змиорки – много добра имитация на една от любимите грани на морските хищници. Тази силиконова стръв предлага атрактивна игра и отлично представяне при привличане на риби.

Силиконови калмари – Силиконови примамки за морски риболов с реалистичен профил и дизайн. Разработени са да имат идеален баланс при разположение за джиг и с добре прикрита кука, която ще осигури улова.

Силиконови октоподчета – Страхотен дразнител на морски хищници. С тази стръв се борави изключително лесно и позволява ползването на различни монтажи.

Силиконови раци – Притежават чувствителни крака и щипки, които потрепват при движение. По този начин те успяват да привлекат вниманието на хищниците.

Силиконови шадове – Изключително реалистична и подвижна стръв, която е проектирана да прилича на ранена рибка. Те имат дълго, широко тяло и голяма опашка, която създава дразнещи рибата вибрации, с което ги привлича.

Силиконови скариди – Тези примамки лесно могат да бъдат объркани с естествена стръв, заради изключителната изработка с която са направени. Те няма да останат незабелязани от гладните хищници, заради създадените вибрации от опашката, мустаците и крачетата.

Силиконови туистери – Добър избор за начинаещи рибари. Изключително разпространени са в джиг риболова. Опашката на тази стръв не позволява по нея да се закачат растения и създава силно треперене, при движение, което няма да остане незабелязано от хищниците.

Силиконови червеи – Силиконови примамки с голям потенциал при ловене на по-слабо активни риби. Те са лесни за поставяне както на джиг глава, така и на офсет куки.

Защо да си купим силикони за риболов от Fish24?

От Fish24 знаем колко е неприятно да изгубите стръвта си по време на риболов, затова сме се погрижили да предлагаме комплекти с по няколко броя силиконови примамки.

Постарали сме се да предоставим подробна информация за меките примамки, които да Ви помогнат да закупите най-подходящата за Вашите риболовни излети, но ако изпитвате затруднение с избора, екипът ни от експерти с радост ще Ви насочи.

Поддържаме богато складово количество на артикулите, качени на сайта ни, като мажем да ги изпратим в деня на направената заявка.

Работим с доказали се марки в производството на силиконови примамки, които се използват от десетки хиляди рибари, сред които са Bait Breath, Berkley, Fiiish, Westin, Keitech и много други.

loading...