Захранки за риболов

Ние от Fish24 предлагаме голямо разнообразие от захранки с различни цветове и вкусове. На тази страница ще намерите храна за риба с отлично качество и на достъпни цени, като можете да избирате от: пелети, пасти, сухи захранки, топчета и течни аромати за риболов.

Филтри
756 Продукта
По уместност
По уместностРейтингНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
Mukai Burbble 26

Mukai Burbble 26

29.90
 
лв.
  • Вид: Попер
  • Дължина (см.): 2.6 см.
  • Тегло (гр.): 1.5 гр.
  • Дълбочина на газене (м.): Повърхностен
  • Форма: Popper / Попър
На страница по:

КАКВО Е ЗАХРАНКА ЗА РИБОЛОВ

Захранката е предварително приготвена от рибаря или закупена храна за риби, която има за цел след хвърляне във водата да привлече рибата и да я задържи на създаденото от нея петно.

Има рибари, който предпочитат сами да си приготвят захранката, което коства време и занимавка, а ефективността ѝ не се различава от тази на закупените от пазара.

Теоретично погледнато всеки рибар може сам да си направи заготовка и да отиде на риболов с нея. Практиката обаче показва, че купената захранка ще Ви спести занимавката в приготвянето на микса и правенето на заготовката, която трябва да се направи предния ден.

Хубаво е да внимавате при подбор на захранка. Въпреки своята лакомия и всеядност шаранът може да има и капризен апетит. Така не всяка храна би ги привлякла към хранителното петно. Закупените смеси са проектирани със специални ензими и аромати, които да привлекат лакомата риба.

Много опитни рибари обичат да се презастраховат, като купуват захранка с различни съставки и аромати. Те правят това, защото никога не е сигурно коя би сработила в конкретния ден.

Закупените заготовки са предпочитан продукт, при ходене на риболов, защото са приготвени и опаковани по начин, който да запази максимално аромата и вкусовите им качества.

ВИДОВЕ РИБАРСКА ЗАХРАНКА

Пазарът на захранки е богат с различни видове и продукти, които да примамят рибата и да я привлече към хранителното петно, като ние от Fish24 ще Ви помогнем да направите информиран избор при покупката на този важен за рибарите артикул.

  • Пелети за риболов – Пелети се поставят на рибарската кукичка и служат като стръв на риби като шарана.
  • Пасти за риболов – Пастата се използва в съчетание с друга стръв. Тя съдържа привличащи рибата съставки, които се освобождават постепенно и правят стръвта, която ползвате, по-атрактивна.
  • Сухи захранки – Те са продукт, който е заготвена смес в която е необходимо само да добавите вода, за да имате готова захранка за следващият си излет край река. Те са изключително предпочитан продукт на шаранджиите, защото се приготвя изключително бързо и лесно, а е с голяма ефективност.
  • Течни аромати за риболов – Течните аромати са продукт, който се втрива в изкуствената примамка. Тя спомага за повишаване на ефективността на стръвта, като ѝ предава мириз, привличащ рибите.
  • Топчета за риболов – Протеиновите топчета са доказали се в шаранджийския риболов. Те са изключително удобни и лесни за ползване продукт, който всеки шаранджия би препоръчал.

ЗАЩО ДА ЗАКУПИМ ЗАХРАНКА ЗА РИБОЛОВ ОТ FISH24?

В онлайн магазинът на Fish24 ще можете да избирате от богато ни разнообразие от хранителни миксове за риболов.

Ние продаваме заготовки за риболов от производители, които са се доказали на пазара с привличаща рибите храна, като ги предлагаме на достъпни цени.

Ние от Fish24 сме риболовен магазин с утвърдено име на българският пазар и нашите клиенти знаят, че ще им помогнем да направят най-добрият избор при покупка на продукт, за да практикуват любимото си хоби.

Отзиви

Виж всички
СМ Станимир Митев
loading...