Назад до Къмпинг оборудване за риболов

Къмпинг оборудване за риболов Carp Zoom

В тази страница от сайта на Fish24 ще можете да намерите пълен набор от къмпинг оборудване, което да Ви донесе комфорт, докато сте далеч от цивилизацията.

Филтри
23 Продукта
По уместност
По уместностРейтингНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
Избрани филтри: Производител: Carp Zoom
На страница по:

КАКВО Е РИБАРСКО КЪМПИНГ ОБОРУДВАНЕ?

Рибарската къмпинг екипировка се използва както от рибари, решили да прекарат няколко дни на излет, докато ловят риба, така и от такива които се наслаждават само за ден на любимото си хоби.

Въпреки че няма да срещнете диван на някой къмпинг, ще има много хора които са решили да внесат малко от цивилизационния лукс в природата. Те са си осигурили оборудване, което им дава удобство и комфорт като столове и къмпинг легла, или чадъри за риболов и палатки, които да предпазват лагеруващите от природните стихии и насекомите.

ВИДОВЕ КЪМПИНГ ОБОРУДВАНЕ ЗА РИБОЛОВ

На сайтът ни Fish24 ще можете да откриете богата гама различни видове къмпинг оборудване, което ще помогне на Вас и на семейството Ви да се чувства максимално удобно, докато прекарвате време заедно сред природата.

  • Походни легла – Рибарските къмпинг легла са изключително удобни, лесни за сгъване и издържливи. Те се предлагат в различна ширина и дължина, според нуждите Ви.
  • Шаранджийски палатки – Рибарските палатки са снаряжение, което ще Ви позволи да спите на закрито сред природата. По този начин ще се предпазите от природните стихии като дъжд и вятър, и няма да бъдете събуждани през нощта от насекоми.
  • Репеленти – Репелентите са важна част от оборудването на лагеруващия, защото ще Ви предпазят от налитане на досадни насекоми като комари, които често имат гнезда около местата на които рибарите къмпингуват.
  • Спални чували – Спалният чувал за риболов е къмпинг снаряжение, което помага на лагеруващите рибар да спи по-комфортно, като го предпазва от изстудяване.
  • Рибарски столове – Столът за риболов е удобство, благодарение на което няма да се налага да сядате по студената и мокра земя. Столът ще Ви позволи да се любувате на риболова, докато сте седнали и чакате рибата да клъвне.
  • Фенери – Фенерът за риболов ще Ви даде необходимата светлина през тъмните нощи сред природата.
  • Чадъри за риболов – Рибарските чадъри са изключително важно снаряжение което ще Ви предпази от слънцето, дъжда, а ако има стена и от вятъра. Риболовните чадъри са направени да са по-големи и по-здрави от стандартните чадъри.
  • Челници – Челниците ще Ви позволява да осветите даден обект, като ръцете Ви остават свободни. Те са изключително удобни когато сменяте стръвта посред нощта.

ЗАЩО ДА ЗАКУПИМ РИБАРСКО КЪМПИНГ ОБОРУДВАНЕ ОТ FISH24?

Ние от Fish24 знаем колко е приятно да прекарваш време сред природата, но и знаем, че има базови неща от цивилизацията, които са нужни, за да имаме комфорт. Затова ние предлагаме всичко необходимо, за да се чувствате удобно, докато ловите риба.
Запознати сме колко е важно качеството на къмпинг оборудването и затова ние Ви предлагаме снаряжение само от доказали се брандове на пазара, сред които са Carp Zoom, Matrix, Balsa, Faith и други.

loading...