Назад  |   Начало  »  Сонари и GPS  »  Аксесоари за сонар  »  Simrad  »  Simrad Broadband 4G Radar
Закачи още с първото замятане отстъпка! * Промоцията не важи за продуктите от категории: двигатели, лодки и сонари марки: yamaga blanks, major craft и за продукти от други промоции.
Вземи отстъпка
За поръчки
над 100лв
-3%
За поръчки
над 200лв
-6%
За поръчки
над 300лв
-10%
За поръчки над Безплатна
доставка
* Промоцията не важи за продуктите от категории: двигатели, лодки и сонари марки: yamaga blanks, major craft и за продукти от други промоции.

Simrad Broadband 4G Radar Радар

Назад
Арт.№: 26210 Добави в любими
5165.00 лв Коментирай цената
бр Купи на изплащане ›
Бърза поръчка без регистрация! В наличност с доставка до 3 работни дни За поръчки: 0878 125 205 Направи запитване ›
 • Производител: Simrad
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Инфо за Simrad Broadband 4G Radar Радар

Радар за лодка Simrad Broadband 4G™ Radar – 4G модела е още по-мощно и безкомпромисно оръжие на борда, защото към впечатляващите характеристики на 3G варианта можем да изброим няколко в повече, които добавят още стойност към и без това силното предложение. Една от тях е функцията Beam Sharpening, която позволява да контролирате нивото на изостряне на лъча и да визуализирате даден обект с повишена точност, така че да имате възможно най-ясните образ и граници на определена близка или далечна цел, точно когато ви потрябва. Dual Range е друга технология тук, която работи с NSE и NSO и Lowrance устройства и показва на дисплея комбинирана информация от тях, а High Speed режимът при този радар позволява почти мигновеното актуализиране на сигнала, благодарение на възможността трансмитера на лъча да се върти с цели 48 оборота в минута. Увеличените възможности за откриване на цели правят възможно засичането дори на малки обекти при сериозно вълнение на водата, а обхватът на Broadband 4G се простира до 36 морски мили. Функционален, безопасен и с изключително висока производителност, радарът е перфектен избор за всяка лодка, без значение от предназначението, вида или размера ѝ. В основата на кристално чистата картина, разпознаването на цели на много близки разстояния и solid-state технологията за точни образи на екрана без движещи се части стоят революционният импулсно модулиран електромагнитен FMCW сигнал с определена честота на вълната и най-съвременната дигитална система за обработка на сигнала. Ненадминатата възможност за близък обсег на радара позволява определянето на цели дори на по-малко от 3 метра, а оттам и увереността при маневриране в пристанища или в условия с ограничена видимост, включително заради елиминирането на т.нар. мъртви зони, които често стават причина за неочаквани инциденти. Разполагате с две зони за защита от сблъсък, с възможност да проследявате до 10 цели едновременно или до 20, ако използвате Dual Range режима, както и с автоматични режими според това дали сте в морето или на пристанището, които не се нуждаят от допълнителна настройка. Instant On функцията се грижи за незабавното, студено стартиране с ясен образ, без да изисква време за загряване, както стандартните магнетрон импулсни радари, а ниската консумация на енергия прави Simrad Broadband 4G™ Radar подходящ за всеки размер и вид лодка, независимо за какво я използвате. Излъчването на радиация от широколентовата технология е минимално, много по-ограничено в сравнение с останалите модели на пазара и в пъти по-ниско от това на мобилните телефони. Съвместимостта на радара с NSS, NSE и NSO устройствата на марката, както и с високия клас на Lowrance и свързването в Ethernet мрежи прави боравенето с него максимално пълноценно. С водоустойчивост с ниво на защита IPX6 и работна температура от -25° до +55°C, моделът е поредното класно предложение на марката, на чиито услуги можете да разчитате винаги и при всяко риболовно излизане или неангажиращо приключение по вода.

Ето и точните му характеристики:

 • Височина: 280 мм
 • Тегло: 7.4 кг
 • Работна температура: -25° до +55°C
 • Водоустойчивост: да, ниво на защита IPX6
 • Влажност: +35°C 95% RH
 • Ширина на покритие по хоризонтала: 5.2°+/-10%
 • Ширина на покритие по вертикала: 25°+/-20%
 • Обороти на лъча: 36/48 rpm +/- 10% RPMs
 • Ширина на лъча: 25°+/-20%
 • Покритие: 36 морски мили
 • Устойчивост на вятър: 51 м/сек (макс.100 възела)
 • Време за загряване: 0
 • Честота на предавателя: X-band - 9.3 to 9.4Ghz
 • Консумация: 20W (Typ.) @ 13.8Vdc (21W in dual range mode) Standby:2.9W
 • Захранване: 9V - 31.2Vdc (12/24 V)
 • Изходяща мощност: 165mW


  *Доставя се в комплект със специална стойка PowerTower PT2004

Коментари за Simrad Broadband 4G Radar Радар

Свързани продукти

Simrad Broadband 4G Radar Радар Simrad Broadband 4G Radar Радар
5165.00 лв
Купи на изплащане ›