Назад  |   Начало  »  Лодки и двигатели  »  Аксесоари  »  Други аксесоари и консумативи  »  Railblaza  »  Railblaza Държач за сонарна сонда
Закачи още с първото замятане отстъпка!
Вземи отстъпка
За поръчки
над 100лв
-3%
За поръчки
над 200лв
-6%
За поръчки
над 300лв
-10%
За поръчки над Безплатна
доставка
* Промоцията не важи за продуктите от категории: Лодки, Двигатели, Аксесоари за Лодки и двигатели, Сонари, всичко от марките Coleman, Garmin, Yamaga Blanks и Major Craft и за продукти от други промоции.

Railblaza Държач за сонарна сонда

Назад
Арт.№: 26465 Добави в любими
94.00 лв Коментирай цената
бр
Бърза поръчка без регистрация! В наличност с доставка до 3 работни дни За поръчки: 0878 125 205 Направи запитване ›
Рейтинг: nan/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Railblaza Държач за сонарна сонда

Държач за сонарна сонда Railblaza Kayak & Canoe Sounder & Transducer Mount 2– няма по-лесен начин да приведеш в готовност за действие сонара и сондата му от тази конструкция. Веднъж сглобена и нагласена с необходимите ъгли, монтирането и демонтирането на сондата става точно с едно щракване на заключващия механизъм. Разбира се, ако имате повече от един плавателен съд, преместването от един на друг и регулирането също няма да ви забави и затрудни особено. Сглобеният държач има нужда от една основа от серията, за да задържи здраво и сигурно електрониката, без да има ограничение за вида на основата – хоризонтална, подредена на алуминиев бар или на релсова система. Освен че са адаптивни и гъвкави по отношение на инсталирането, както и приспособими за всякакви модели канута и каяци, аксесоарите в този комплект ще ви отърват от използване на лепила или от прекалено дупчене по корпуса на плавателния съд. В случай, че дължината на конструкцията не ви е достатъчна, добавянето на удължител е най-лесното нещо, а в обратния случай, когато използвате сонара за риболов в плитки води, лесното боравене с регулируемата става на единия удължител ще ви позволи моментално да вдигате сондата на безопасна дълбочина. След като риболовът приключи и ви предстои транспортиране, едно щракване на ключалката ви дели от свалянето на целия държач.

Комплектът включва:

1 бр. Въртящо се гнездо Railblaza SwivelPort

1 бр. Регулируем удължител-рамо Railblaza Adjustable Knuckle joint (не се предлага като отделна част)

1 бр. Удължител Railblaza Fixed StarPort Extender

1 бр. Адаптор Railblaza Cheek Mount Adaptor (не се предлага като отделна част)

Коментари за Railblaza Държач за сонарна сонда

Свързани продукти

Railblaza Държач за сонарна сонда Railblaza Държач за сонарна сонда
94.00 лв