Назад  |   Начало  »  Други  »  Lowrance  »  Lowrance Simrad OB Pilot Hydraulic Steer Pack
Закачи още с първото замятане отстъпка! * Промоцията не важи за продуктите от категории: двигатели, лодки и сонари марки: yamaga blanks, major craft и за продукти от други промоции.
Вземи отстъпка
За поръчки
над 100лв
-3%
За поръчки
над 200лв
-6%
За поръчки
над 300лв
-10%
За поръчки над Безплатна
доставка
* Промоцията не важи за продуктите от категории: двигатели, лодки и сонари марки: yamaga blanks, major craft и за продукти от други промоции.

Lowrance Simrad OB Pilot Hydraulic Steer Pack Автопилот

Назад
Арт.№: 67374 Добави в любими
2470.00 лв Коментирай цената
бр Купи на изплащане ›
Бърза поръчка без регистрация! В наличност с доставка до 3 работни дни За поръчки: 0878 125 205 Направи запитване ›
Рейтинг: nan/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Lowrance Simrad OB Pilot Hydraulic Steer Pack Автопилот

Автопилот Simrad Outboard Pilot Hydraulic Steer Pack – комплект, който ви дава свободата да се занимавате с всичко друго по-интересно на лодката, освобождавайки ви от непрекъснатата нужда да поддържате желания курс по познати и непознати маршрути. Достатъчно е лодката да е с извънбордов двигател и хидравлика на волана за управление и можете да забравите за тази грижа през повечето време на борда. Да изберете конкретна дестинация, точен маршрут с едно докосване от вече запазени тракове, определена дъга на завой или просто поддържане на желаната посока е най-лесното нещо с този автопилот. Съвместим е със сериите GO XSE, NSS Evo2 и NSO Evo2 на Simrad и в тази си окомлектовка е подходящ най-вече за плавателни съдове с един извънбордови двигател и с дължина до около 9 метра. Лесно се монтира и настройва без излишно окабеляване, благодарение на plug-and-socket връзката, както и на това, че всичко необходимо е включено в комплекта. Заради компактните си размери е идеален избор за малки лодки с ограничено кормилно пространство. Устройството разполага с дистанционен Auto/Standby бутон за монтаж на таблото, чрез който лесно и на мига с едно натискане да деактивирате зададените параметри и да поемете управлението ръчно, а използваната Simrad Virtual Rudder Feedback технология допълнително опростява боравенето и монтажа, тъй като с нея автопилотът не изисква отделна обратна връзка, с която да следи позицията на двигателя. Част от различните модели завои в компютъра опростяват маневрирането и дори го правят по-иконoмично, а другите - с по-сложни дъги, са от изключително улеснение по време на риболов, докато търсите удобни места за гмуркане или картографирате любими места с помощта на Insight Genesis и вградения сонар или със сонарен модул от типа на Simrad SonarHub™. С тяхно участие и с информацията от навигационната им система за дълбочината в реално време можете да се възползвате от Depth Contour Tracking функцията и да настроите автопилота да направлява автоматично според дълбочината на контура – особено ценно за риболовци, които обичат да замятат по места със стръмни наклони на дъното или до рифове и също чудесен вариант да обхождате красиви крайбрежни ивици, поддържайки безопасна за лодката дълбочина. Хидравличната помпа, включена в окомплектовката на модела, е високоефективна и в същото време супер тиха, за да не оставя неприятни спомени от пребиваването ви на борда. Автопилотът разполага с опция за отделно закупуване и монтаж на датчик за съвсем точното измерване на позицията на кормилото, осигурявайки си по този начин още по-плавна работа и полезна индикация за ъгъла на кормилото, която да виждате на дисплея на използваното устройство. Опционалният RF25N датчик е с кабел с Micro-C конектор за лесно свързване с мрежата на NMEA 2000.

Комплектът включва:

  • NAC-1 Autopilot Computer 12 VDC, с размери 210 х 57.6 x 188 мм
  • PUMP-1 Хидравлична помпа
  • Point-1AP Compass + GPS Sensor
  • Auto/Standby бутон
  • NMEA 2000 Networking Kit
  • Монтажен кит за хидравличната помпа за свързване със съществуващата хидравлична система на лодката,
  • включително Т-конектори, маркучи и масло.

Коментари за Lowrance Simrad OB Pilot Hydraulic Steer Pack Автопилот

Свързани продукти

Lowrance Simrad OB Pilot Hydraulic Steer Pack Автопилот Lowrance Simrad OB Pilot Hydraulic Steer Pack Автопилот
2470.00 лв
Купи на изплащане ›