Назад  |   Начало  »  Сонари и GPS  »  Сонари  »  Lowrance  »  Lowrance HDS 7 LIVE TotalScan
Закачи още с първото замятане отстъпка! * Промоцията не важи за продуктите от категории: двигатели, лодки и сонари и за продукти от други промоции.
Вземи отстъпка
За поръчки
над 100лв
-3%
За поръчки
над 200лв
-6%
За поръчки
над 300лв
-10%
За поръчки над Безплатна
доставка
* Промоцията не важи за продуктите от категории: двигатели, лодки и сонари и за продукти от други промоции.

Lowrance HDS 7 LIVE TotalScan Сонар

Назад
Арт.№: 41402 Добави в любими

Продуктът е изчерпан.

За поръчки: 0878 125 205 Направи запитване ›
 • Размер дисплей: 7" / 179 мм
 • Резолюция: 1024 x 600
 • Екстри и Опции: Водоустойчивост
 • Тип дисплей: SolarMAX HD
 • Ширина: 23.4 см.
 • Височина: 14.6 см.
 • Дебелина: 7.77 см.
 • Захранване (min-max): 10.8-17 VDC
 • Консумация: 2.4 А
 • Памет за точки: 3000
 • Памет за следи: до 100, всяка с по 10 000 точки
 • Памет за маршрути: 100
 • Вградени карти: Карта на България за по-големите язовири, р. Дунав и Черно море
 • Слот за карта: 2 бр., microSD
 • Меню на Бългaрски език: Да
 • GPS антена: Вградена GLONASS WAAS + EGNOS + MSAS
 • Производител: Lowrance
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Lowrance HDS 7 LIVE TotalScan Сонар

Сонар Lowrance HDS 7 LIVE TotalScan – компактен, но мощен и бърз помощник на борда, който ще се погрижи качествено за резултатите на всеки доверил му се риболовец. Оборудван е с почти всички възможности на новата HDS Carbon серия, липсва му единствено StructureScan 3D® сондата, като и тук скоростната работа се дължи на новия Dual-Core процесор. Той е с изключителна производителност и не дава никаква възможност на устройството да се замисли, докато боравите с яркия SolarMAX™ HD дисплей, с Dual-Channel CHIRP Sonar и която и да е от многото други опции едновременно, свързани включително с най-новите постижения при интегрираните безжични услуги. TotalScan ™ сондата използва разработката TotalScan™ Skimmer®transducer, която обединява в едно възможностите на Broadband и Chirp сонара плюс познатите ни StructureScan® HD със SideScan и DownScan Imaging™, а вие получавате перфектна, детайлна картина за ситуацията под лодката и около нея, за всяка структура, риба или предмет, включително с помощта на функцията StructureMap, която наслагва картините и създава възможно най-богатата представа за всяка подробност под водата.

7-инчовият HD multi-touch дисплей е с интуитивни, плъзгащи се менюта, с LED подсветка и последно поколение антирефлекторно покритие – така перфектната графика с висока разделителна способност може да се наблюдава спокойно и лесно от много по-широк ъгъл, без да се влияе от каквито и да било условия на осветеност. Двуядреният процесор се грижи за осезаемо по-краткото време на отговор от супер чувствителната Chirp сонда и от останалите разработки, дори когато използвате split-screen изглед – съответно навигацията е по-гладка, картографирането е в абсолютно реално време, също така по-бързи са преначертаването на скоростта и извършването на сонарните актуализации. Вградените Bluetooth® и Wi-Fi предоставят възможността да следите и контролирате устройството от таблета или телефона, а също са вашата връзка с най-актуалните морски технологии, каквито са Network Analyzer, известяващ за нов софтуер на разположение или Service Assistant, с чиято помощ можете да получавате технически съвети.

Разбира се, чрез мощния HDS Carbon представител можете да управлявате подходящия тролинг или извънбордови двигател с участието на Mercury® VesselView® Link и на SmartSteer™, можете да използвате технологии като NMEA 2000®, Power-Pole® или Precision-9 Compass, предвидени са Track Back функция за повторно преглеждане и маркиране на интересни места и обекти, както и вграден Broadband за маркиране и изобразяване на риби и подводни структури дори и при висока скорост и на сериозни дълбочини. Чрез MultiView и споделянето на карти можете да разменяте информацията си с други HDS Gen3 и HDS Den2 Touch устройства и в същото време да гледате картите на Navionics на колкото искате сонари в мрежата, а с Insight Genesis удобно създавате дори собствени персонализирани карти, използвайки личните си логове от движението на лодката, с най-малките подробности като цвят, растителност и други. Вградената GPS антена вече е 10 Hz, с ултра прецизна точност и в комбинация с познатите ни StructureScan® HD imaging, DownScan Overlay ™ и SpotlightScan ™ Sonar ready технологии, ви пренася на едно съвсем ново ниво на картина и детайлност. HDS 7 LIVE TotalScan разполага с два слота за microSD карта и с широки възможности да работи с Insight PRO C-MAP, Lake Insight HD C-MAP, C-MAP MAX-N+, Navionics® и други.

Характеристики на Lowrance HDS 7 LIVE TotalScan Сонар

Размер дисплей7" / 179 мм
Резолюция1024 x 600
Екстри и ОпцииВодоустойчивостДатчик температура на водатаАларма за плитка вода
Тип дисплейSolarMAX HD
Ширина23.4 см.
Височина14.6 см.
Дебелина7.77 см.
Захранване (min-max)10.8-17 VDC
Консумация2.4 А
Памет за точки3000
Памет за следидо 100, всяка с по 10 000 точки
Памет за маршрути100
Вградени картиКарта на България за по-големите язовири, р. Дунав и Черно море
Слот за карта2 бр., microSD
Меню на Бългaрски езикДа
GPS антенаВградена GLONASS WAAS + EGNOS + MSAS

Видео на Lowrance HDS 7 LIVE TotalScan Сонар

Коментари за Lowrance HDS 7 LIVE TotalScan Сонар

Свързани продукти

Lowrance HDS 7 LIVE TotalScan Сонар Lowrance HDS 7 LIVE TotalScan Сонар