Назад  |   Начало  »  Сонари и GPS  »  Сонари  »  Lowrance  »  Lowrance HDS 7 LIVE StructureScan 3D
Закачи още с първото замятане отстъпка! * Промоцията не важи за продуктите от категории: двигатели, лодки и сонари и за продукти от други промоции.
Вземи отстъпка
За поръчки
над 100лв
-3%
За поръчки
над 200лв
-6%
За поръчки
над 300лв
-10%
За поръчки над Безплатна
доставка
* Промоцията не важи за продуктите от категории: двигатели, лодки и сонари и за продукти от други промоции.

Lowrance HDS 7 LIVE StructureScan 3D Сонар

Назад
Арт.№: 41401 Добави в любими

Продуктът е изчерпан.

За поръчки: 0878 125 205 Направи запитване ›
 • Размер дисплей: 7" / 179 мм
 • Резолюция: 1024 x 600
 • Екстри и Опции: Аларма за риби
 • Ширина: 23.4 см.
 • Височина: 14.6 см.
 • Дебелина: 7.77 см.
 • Захранване (min-max): 10.8-17 VDC
 • Сонда - Работна честота: 455/800 kHz (StructureScan® 3D/HD)
 • Консумация: 2.3 А
 • Памет за точки: 3000
 • Памет за следи: до 100, всяка с по 10 000 точки
 • Памет за маршрути: 100
 • Вградени карти: Карта на България за по-големите язовири, р. Дунав и Черно море
 • Слот за карта: 2 бр., microSD
 • Производител: Lowrance
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Lowrance HDS 7 LIVE StructureScan 3D Сонар

Сонар Lowrance HDS 7 LIVE StructureScan 3D – най-скромният по размер в новата HDS Carbon серия на марката е окомплектован съвсем не скромно с всичките ѝ възможни технологии и екстри и съчетава отлично компактните си форми със завидна бойна готовност. Моделът е безкомпромисен, изключително бърз и мощен, а риболовните ви излизания и резултати вече няма да са същите в неговата компания. Гъвкавостта и скоростната работа са нещо, което ще оцените моментално и което се дължи на новия двуядрен процесор и изключителната му производителност, караща ултра-яркия SolarMAX™ HD дисплей, Dual-Channel CHIRP Sonar технологията и още редица други опции да действат в перфектен синхрон. StructureScan 3D® е една от най-забележителните характеристики на новите Lowrance модели – невероятните триизмерни изображения, които виждате на екрана са пълно копие на дъното, структурата, рибите и всеки предмет около лодката, като зашеметяващите образи са факт не без помощта и на функцията StructureMap, която наслагва картините и създава възможно най-богатата представа за всяка подробност под водата.

7-инчовият HD multi-touch дисплей е с интуитивни, плъзгащи се менюта, с LED подсветка и последно поколение антирефлекторно покритие – така перфектната графика с висока разделителна способност може да се наблюдава спокойно и лесно от много по-широк ъгъл, без да се влияе от каквито и да било условия на осветеност. Dual-Core процесорът се грижи за осезаемо по-краткото време за обработка на сигналите от Chirp сондата, също от StructureScan 3D® и StructureMap™ разработките, дори когато използвате split-screen изглед – съответно навигацията е по-гладка, картографирането е в абсолютно реално време, също така по-бързи са преначертаването на графиките и извършването на сонарните актуализации. Вградените Bluetooth® и Wi-Fi предоставят възможността да следите и контролирате устройството от таблета или телефона, а също са вашата връзка с най-актуалните морски технологии, каквито са Network Analyzer, известяващ за нов софтуер на разположение или Service Assistant, с чиято помощ можете да получавате технически съвети.

Разбира се, чрез най-мощния HDS Carbon представител можете да управлявате подходящия тролинг или извънбордови двигател с участието на Mercury® VesselView® Link и на SmartSteer™, можете да използвате технологии като NMEA 2000®, Power-Pole® или Precision-9 Compass, предвидени са Track Back функция за повторно преглеждане и маркиране на интересни места и обекти, както и вграден Broadband за маркиране и изобразяване на риби и подводни структури дори и при висока скорост и на сериозни дълбочини. Чрез MultiView и споделянето на карти можете да разменяте информацията си с други HDS Gen3 и HDS Den2 Touch устройства и в същото време да гледате картите на Navionics на колкото искате сонари в мрежата, а с Insight Genesis удобно създавате дори собствени персонализирани карти, използвайки личните си логове от движението на лодката, с най-малките подробности като цвят, растителност и други. Вградената GPS антена вече е 10 Hz, с ултра прецизна точност и в комбинация с познатите ни StructureScan® HD imaging, TotalScan ™ Skimmer®transducer, DownScan Overlay ™ и SpotlightScan ™ Sonar ready технологии, ви пренася на едно съвсем ново ниво на картина и детайлност. HDS 7 LIVE StructureScan 3D разполага с два слота за microSD карта и с широки възможности да работи с Insight PRO C-MAP, Lake Insight HD C-MAP, C-MAP MAX-N+, Navionics® и други.

Характеристики на Lowrance HDS 7 LIVE StructureScan 3D Сонар

Размер дисплей7" / 179 мм
Резолюция1024 x 600
Екстри и ОпцииАларма за рибиДатчик температура на водатаАларма за плитка вода
Ширина23.4 см.
Височина14.6 см.
Дебелина7.77 см.
Захранване (min-max)10.8-17 VDC
Сонда - Работна честота455/800 kHz (StructureScan® 3D/HD)40-60kHz85-145kHz130-210kHz (CHIRP)50 kHz/83kHz/200kHz (Narrow Band)
Консумация2.3 А
Памет за точки3000
Памет за следидо 100, всяка с по 10 000 точки
Памет за маршрути100
Вградени картиКарта на България за по-големите язовири, р. Дунав и Черно море
Слот за карта2 бр., microSD

Видео на Lowrance HDS 7 LIVE StructureScan 3D Сонар

Коментари за Lowrance HDS 7 LIVE StructureScan 3D Сонар

Свързани продукти

Lowrance HDS 7 LIVE StructureScan 3D Сонар Lowrance HDS 7 LIVE StructureScan 3D Сонар