Назад  |   Начало  »  Сонари и GPS  »  Сонари  »  Lowrance  »  Lowrance HDS 12 LIVE TotalScan
Закачи още с първото замятане отстъпка! * Промоцията не важи за продуктите от категории: двигатели, лодки и сонари и за продукти от други промоции.
Вземи отстъпка
За поръчки
над 100лв
-3%
За поръчки
над 200лв
-6%
За поръчки
над 300лв
-10%
За поръчки над Безплатна
доставка
* Промоцията не важи за продуктите от категории: двигатели, лодки и сонари и за продукти от други промоции.

Lowrance HDS 12 LIVE TotalScan Сонар

Назад
Арт.№: 41397 Добави в любими

Продуктът е изчерпан.

За поръчки: 0878 125 205 Направи запитване ›
 • Размер дисплей: 12" / 305 мм
 • Резолюция: 1280 x 800
 • Екстри и Опции: Водоустойчивост
 • Тип дисплей: SolarMAX HD
 • Ширина: 34.75 см.
 • Височина: 22.85 см.
 • Дебелина: 8.29 см.
 • Мрежови комуникации: NMEA 2000
 • Захранване (min-max): 10.8-17 VDC
 • Памет за точки: 3000
 • Памет за следи: до 100, всяка с по 10 000 точки
 • Памет за маршрути: 100
 • Вградени карти: Да
 • Слот за карта: 2 бр., microSD
 • Меню на Бългaрски език: Да
 • Производител: Lowrance
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Lowrance HDS 12 LIVE TotalScan Сонар

Сонар Lowrance HDS 12 LIVE TotalScan – бърз, мощен и не по-малко способен на изненади от StructureScan 3D модела от новата HDS Carbon серия, този 12-инчов боец ще ви осигури невероятни риболовни преживявания. Новият Dual-Core процесор е със забележителна производителност, достатъчна за оптималната работа на всички технологии в пакета му, начело с ултра-яркия SolarMAX™ HD дисплей, Dual-Channel CHIRP Sonar и куп други опции, включително най-новите постижения, свързани с интегрираните безжични услуги. TotalScan ™ сондата използва разработката TotalScan™ Skimmer®transducer, която обединява в едно възможностите на Broadband и Chirp сонара плюс познатите ни StructureScan® HD със SideScan и DownScan Imaging™, а вие получавате перфектна, детайлна картина за ситуацията под лодката и около нея, за всяка структура, риба или предмет, включително с помощта на функцията StructureMap, която наслагва картините и създава възможно най-богатата представа за всяка подробност под водата.

12-инчовият HD multi-touch дисплей е с интуитивни, плъзгащи се менюта, с LED подсветка и последно поколение антирефлекторно покритие – така перфектната графика с висока разделителна способност може да се наблюдава спокойно и лесно от много по-широк ъгъл, без да се влияе от каквито и да било условия на осветеност. Двуядреният процесор се грижи за осезаемо по-краткото време на реакция и обработка на сигналите от Chirp сондата и от останалите приложения, дори когато използвате split-screen изглед – съответно навигацията е по-гладка, картографирането е в абсолютно реално време, също така по-бързи са преначертаването на диаграмите и извършването на сонарните актуализации. Вградените Bluetooth® и Wi-Fi предоставят възможността да следите и контролирате устройството от таблета или телефона, а също са вашата връзка с най-актуалните морски технологии, каквито са Network Analyzer, известяващ за нов софтуер на разположение или Service Assistant, с чиято помощ можете да получавате технически съвети.

Разбира се, чрез мощния HDS Carbon представител можете да управлявате подходящия тролинг или извънбордови двигател с участието на Mercury® VesselView® Link и на SmartSteer™, можете да използвате технологии като NMEA 2000®, Power-Pole® или Precision-9 Compass, предвидени са Track Back функция за повторно преглеждане и маркиране на интересни места и обекти, както и възможност за маркиране и изобразяване на риби и подводни структури дори и при висока скорост и на сериозни дълбочини. Чрез MultiView и споделянето на карти можете да разменяте информацията си с други HDS Gen3 и HDS Gen2 Touch устройства и в същото време да гледате картите на Navionics на колкото искате сонари в мрежата, а с Insight Genesis удобно създавате дори собствени персонализирани карти, използвайки личните си логове от движението на лодката, с най-малките подробности като цвят, растителност и други. Вградената GPS антена вече е 10 Hz, с ултра прецизна точност и в комбинация с познатите ни StructureScan® HD imaging, DownScan Overlay ™ и SpotlightScan ™ Sonar ready технологии, ви пренася на едно съвсем ново ниво на картина и детайлност. HDS 12 LIVE TotalScan разполага с два слота за microSD карта и с широки възможности да работи с Insight PRO C-MAP, Lake Insight HD C-MAP, C-MAP MAX-N+, Navionics® и други.

Характеристики на Lowrance HDS 12 LIVE TotalScan Сонар

Размер дисплей12" / 305 мм
Резолюция1280 x 800
Екстри и ОпцииВодоустойчивостАларма за рибиАларма за плитка водаТемпературна графика
Тип дисплейSolarMAX HD
Ширина34.75 см.
Височина22.85 см.
Дебелина8.29 см.
Мрежови комуникацииNMEA 2000Hi-Speed Ethernet
Захранване (min-max)10.8-17 VDC
Памет за точки3000
Памет за следидо 100, всяка с по 10 000 точки
Памет за маршрути100
Вградени картиДа
Слот за карта2 бр., microSD
Меню на Бългaрски езикДа

Видео на Lowrance HDS 12 LIVE TotalScan Сонар

Коментари за Lowrance HDS 12 LIVE TotalScan Сонар

Свързани продукти

Lowrance HDS 12 LIVE TotalScan Сонар Lowrance HDS 12 LIVE TotalScan Сонар