Назад  |   Начало  »  Лодки и двигатели  »  Аксесоари  »  Други аксесоари и консумативи  »  Garmin  »  Garmin Reactor™ 40
Закачи още с първото замятане отстъпка!
Вземи отстъпка
За поръчки
над 100лв
-3%
За поръчки
над 200лв
-6%
За поръчки
над 300лв
-10%
За поръчки над Безплатна
доставка
* Промоцията не важи за продуктите от категории: Лодки, Двигатели, Аксесоари за Лодки и двигатели, Сонари, всичко от марките Coleman, Garmin, Yamaga Blanks и Major Craft и за продукти от други промоции.

Garmin Reactor™ 40 Въжено-кормилно предаване - стандартен пакет

Назад
Арт.№: 44913 Добави в любими
5085.00 лв Коментирай цената
бр Купи на изплащане ›
Бърза поръчка без регистрация! В наличност с доставка до 3 работни дни За поръчки: 0878 125 205 Направи запитване ›
 • Тегло: CCU: 159 гр.
 • Размер: CCU: 91.4 мм диаметър
 • Производител: Garmin
Рейтинг: nan/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Garmin Reactor™ 40 Въжено-кормилно предаване - стандартен пакет

Щуртросово (въжено) кормилно предаване стандартен пакет

Най-впечатляващата ни автопилотна система

 • Електронна 9-осна  референтна система за положение и насочване (AHRS)
 • Минимизира грешката в опредедяне на положението, отклонението от курса, движението на руля и консумацията на енергия, като същевременно осигурява комфортно пътуване
 • Лесно въвеждане в експлоатация и калибриране

Reactor 40 за въжено кормилно предаване осигурява надеждни автопилотни възможности за SeaStar Optimus системи, Yanmar Marine ZT 370 вътребордово задвижване със z-колона и елекронна кормилна система за управление на руля и         ZF 2800 вътребордово задвижване с Pod колона под дъното на лодката.

Пълния пакет, принципно проектиран за големи моторни лодки и ветроходни яхти от търговския флот, вече се предлага от Garmin и за всички останали лодки и яхти. Серията Reactor 40 e най-впечатляващата автопилотна серия, която някога сме предлагали.

Автопилотите Reactor 40 са много гъвкави. В пакетите са включени възможностите и за моторни лодки и за ветроходни яхти, като поддържане на курс(heading hold), поддържане на курс спрямо посоката на вятъра(wind hold), режими халс/обръщане срещу вятъра(tack/gybe), стъпково завъртане и още. Просто си подберете автопилот според съществуващата кормилна система за управление на лодката Ви.

Електронна 9-осна AHRS референтна система за положение и насочване

Със своята усъвършенствана електронна 9-степенна AHRS референтна система за положение и насочване, Вие можете да монтирате Reactor 40 почти навсякъде, във всяка посока. Освен това тази нова система значително намалява  грешката в опредедяне на положението, отклонението от курса, движението на руля и консумацията на енергия, като същевременно осигурява комфортно пътуване за всеки на борда.

Реагира на условията

Този невероятен автопилот всъщност реагира на условията в морето, за да поддържа курса Ви. Дори когато лодката се върти и подскача, можете да останете уверени, че автопилота Reactor 40 ще Ви задържи на желания курс.

Лесно въвеждане в експлоатация и калибриране

Всички автопилоти изискват въвеждане в експлоатация и калибриране - всичките. Знаем, че просто искате да стигнете до водата, затова направихме този процес възможно най-бърз и лесен. Това е силата на опростеността.

Пълна свързаност с Garmin електроника

В комбинация с нашата съвместима мрежова електроника, можете да имате пълен контрол над Reactor 40, независимо къде сте на лодката. Като допълнение към поддържане курса в почти всички климатични и ветрови условия, системата може гладко да изпълнява разнообразни предварително зададени процедури за тролинг и за търсене. Освен това, с картите BlueChart g2 Vision (продават се отделно) получавате допълнителни функции като Auto Guidance3, който автоматично направлява по GPS маршрути.

Свържете се с мрежовите устройства

Reactor 40 може да се управлява чрез използване на до 3 контролни уреда за управление. GHC комуникира с автопилотната система през мрежата NMEA 2000®, така че данните за  насочването от радара могат лесно да се споделят с други устройства. Това позволява наслагване на MARPA и картно изображение, когато е свързан към радар и картограф на Garmin. Предлага се и допълнително безжично дистанционно за ръчно управление, обаче за най-високо ниво на удобство, контролирайте Вашия Reactor автопилот чрез съвместимия quatix®  или quatix 5 морски часовник.

(1) Автоматичното управление е само за целите на планирането и не замества операциите по безопасност при навигация.

Физически данни и характеристики
Размери
 • CCU: 91.4 mm диаметър
 • Зумер: 23 mm x 25 mm
Тегло
 • CCU: 159 g
 • Зумер: 68 g
Воден рейтинг по IEC 529 IPX7
Свързаност
NMEA 2000® съвместимост NMEA 2000 входящо напрежение
Физически данни и характеристики
Дължина на кабела
 • CCU кабел: 3 m
 • Зумер кабел: 3 m
Температурен диапазон CCU и зумер: от -15°C до 55°C
Други характеристики Материал на корпуса

 

Характеристики на Garmin Reactor™ 40 Въжено-кормилно предаване - стандартен пакет

ТеглоCCU: 159 гр.Зумер: 68 гр.
РазмерCCU: 91.4 мм диаметърЗумер: 23 мм x 25 мм

Коментари за Garmin Reactor™ 40 Въжено-кормилно предаване - стандартен пакет

Свързани продукти

Garmin Reactor™ 40 Въжено-кормилно предаване - стандартен пакет Garmin Reactor™ 40 Въжено-кормилно предаване - стандартен пакет
5085.00 лв
Купи на изплащане ›