Назад  |   Начало  »  Лодки и двигатели  »  Аксесоари  »  Други аксесоари и консумативи  »  Garmin  »  Garmin Reactor™ 40
Закачи още с първото замятане отстъпка! * Промоцията не важи за продуктите от категории: двигатели, лодки и сонари марки: yamaga blanks, major craft и за продукти от други промоции.
Вземи отстъпка
За поръчки
над 100лв
-3%
За поръчки
над 200лв
-6%
За поръчки
над 300лв
-10%
За поръчки над Безплатна
доставка
* Промоцията не важи за продуктите от категории: двигатели, лодки и сонари марки: yamaga blanks, major craft и за продукти от други промоции.

Garmin Reactor™ 40 Хидравличен автопилот в комплект със SmartPump

Назад
Арт.№: 44911 Добави в любими
8215.00 лв Коментирай цената
бр Купи на изплащане ›
Бърза поръчка без регистрация! В наличност с доставка до 3 работни дни За поръчки: 0878 125 205 Направи запитване ›
 • Тегло: CCU: 159 гр.
 • Производител: Garmin
Рейтинг: nan/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Garmin Reactor™ 40 Хидравличен автопилот в комплект със SmartPump

Хидравличен автопилот със смарт помпа

•    Електронна 9-осна  референтна система за положение и насочване (AHRS)
•    Минимизира грешката в опредедяне на положението, отклонението от курса, движението на руля и консумацията на енергия, като същевременно осигурява комфортно пътуване
•    Лесно въвеждане в експлоатация и калибриране
•    Патентованата технология Shadow Drive™ Ви дава въжможност да контролирате, дори когато автопилота е задействан.

Пълният пакет, принципно проектиран за големи моторни лодки и ветроходни яхти от търговския флот, вече се предлага от Garmin и за всички останали лодки и яхти. Серията Reactor 40 e най-впечатляващата автопилотна серия, която някога сме предлагали.

Електронна 9-осна AHRS референтна система за положение и насочване

Със своята усъвършенствана електронна 9-степенна AHRS референтна система за положение и насочване, Вие можете да монтирате Reactor 40 почти навсякъде, във всяка посока. Освен това тази нова система значително намалява  грешката в опредедяне на положението, отклонението от курса, движението на руля и консумацията на енергия, като същевременно осигурява комфортно пътуване за всеки на борда.

Реагира на условията

Този невероятен автопилот всъщност реагира на условията в морето, за да поддържа курса Ви. Дори когато лодката се върти и подскача, можете да останете уверени, че автопилота Reactor 40 ще Ви задържи на желания курс.

Лесно въвеждане в експлоатация и калибриране

Всички автопилоти изискват въвеждане в експлоатация и калибриране - всичките. Знаем, че просто искате да стигнете до водата, затова направихме този процес възможно най-бърз и лесен. Това е силата на опростеността.

Пълна свързаност с Garmin електрониката

В комбинация с нашата съвместима мрежова електроника, можете да имате пълен контрол над Reactor 40, независимо къде сте на лодката. Като допълнение към поддържане курса в почти всички климатични и ветрови условия, системата може гладко да изпълнява разнообразни предварително зададени процедури за тролинг и за търсене. Освен това, с картите BlueChart g2 Vision (продават се отделно) получавате допълнителни функции като Auto Guidance3, който автоматично направлява по GPS маршрути.

Една смарт помпа е лесното решение

Автопилотът Reactor 40 със смарт помпа слага край на гадаенето кой размер помпа ще работи с конкретната лодка. Една смарт помпа работи с повечето лодки. За оптимален контрол и сигурност Вие ще знаете, че имате точната помпа за лодката Ви. Плюс това, Вие получавате пълен контрол в по-малък размер с по-добра топлинна характеристика, по-висока надеждност и по-ниска консумация на енергия. Включени са оцветени накрайници за по-лесно инсталиране.

Ограничен максималния дебит

Автопилотът Reactor 40 със смарт помпа автоматично регулира максималния дебит за конкретна лодка от 0 до 2.4 L за минута. Използва безчетков мотор, което осигурява повишена надежност, дълъг живот на помпата, намалена консумация на енергия, тиха работа, по-малък размер, по-добра топлинна характеристика и по-високо КПД.

Елиминира риска от рязко завъртане на руля в крайно положение

Автопилотът Reactor 40 със смарт помпа е пълен автопилотен пакет. SmartPump е едно интегрирано устройство, съставено от верига за задвижване на мотора заедно  с помпата в един комплект. Снабден с Интелигентна Технология за Скаростта на Руля (IRRT), той намалява скоростта на завъртане на руля при високи скорости на лодката и я ускорява при ниска скорост на плавателния съд, за озигуряване на оптимална работа и сигурност във всякакви условия.

Насладете се на система с по-дълъг експлоатационен живот

Условията, в които се използва лодката  са сурови, особено в морската вода. Така че нашата SmartPump е защитена от тях. Смарт помпата е конструирана от устойчиви на корозия компоненти, включвайки анодиран алуминий и никелирани стоманени части.

Изпитайте удоволствието от модерната технология на автопилота

С Reactor 40 със смарт помпа борда на вашата лодка, имате контрол където и да сте на лодката. В допълнение към поддържането на курса в почти всички метеорологични и ветрови условия, системата може безпроблемно да изпълнява различни предварително програмирани процедури за тролинг и търсене. Освен това, със съвместими мрежови картографи на  Garmin с  BlueChart g2 Vision карти(продавани отделно), получавате допълнителни функции, като Auto Guidance (1), която автоматично управлява по GPS маршрути.

Свържете се с мрежовите устройства

Reactor 40 може да се управлява чрез използване на до 3 контролни уреда за управление. GHC комуникира с автопилотната система през мрежата NMEA 2000®, така че данните за  насочването от радара могат лесно да се споделят с други устройства. Това позволява наслагване на MARPA и картно изображение, когато е свързан към радар и картограф на Garmin. Предлага се и допълнително безжично дистанционно за ръчно управление, обаче за най-високо ниво на удобство, контролирайте Вашия Reactor автопилот чрез съвместимия quatix 5 морски смарт часовник.

Добавете още повече спокойствие

Добавете допълнителен GRF 10 сензор за обратна връзка с руля и можете допълнително да подобрите работата на Вашия автопилот Reactor 40 със смарт помпа.

(1) Автоматичното управление е само за целите на планирането и не замества операциите по безопасност при навигация.

 

Физически данни и характеристики
Размери
 • SmartPump: H x W x D: 197 mm x 190 mm x 244 mm
 • CCU (Course Computer Unit): 91.4 mm диаметър
 • Зумер: 23 mm x 25 mm дължина х диаметър
Тегло
 • SmartPump: 7.5 kg
 • CCU: 159 g
 • Зумер: 68 g
Материал на корпуса
 • Electronics Control Unit (ECU) - fully gasketed, aluminium alloy; bracket - carbon steel; manifold - aluminium alloy; motor - aluminium alloy
 • CCU: Fully gasketed, high-impact plastic, waterproof to IEC 529 IPX7 standards
Консумация на енергия SmartPump: standby - less than 1A; engaged - 5-10A; peak - 34A
Дължина на кабела
 • SmartPump: 2.7 m захранващ кабел
 • CCU: 3 m
 • Зумер: 3 m
Температурен диапазон SmartPump, CCU и зумер
Функции и спецификации
Напрежение
 • SmartPump: 11.5-30 VDC
 • CCU: 9-16V
Комплекта включва
 • SmartPump
 • Reactor 40 CCU (Course Computer Unit)
 • GHC™ 20 Контролен уред за автопилот
 • ECU (Electronic Control Unit)
 • Interconnect кабел
 • Зумер
 • NMEA 2000® drop кабели (2 m)
 • NMEA 2000 захранващ кабел
 • NMEA 2000 T-конектори
 • Мъжки и женски прекъсвачи
 • Документации

 

Характеристики на Garmin Reactor™ 40 Хидравличен автопилот в комплект със SmartPump

ТеглоCCU: 159 гр.Зумер: 68 гр.SmartPump: 7.5 кг.

Коментари за Garmin Reactor™ 40 Хидравличен автопилот в комплект със SmartPump

Свързани продукти

Garmin Reactor™ 40 Хидравличен автопилот в комплект със SmartPump Garmin Reactor™ 40 Хидравличен автопилот в комплект със SmartPump
8215.00 лв
Купи на изплащане ›