Естествени примамки за риболов

Ако търсите естествени примамки, с които да хванете риба при следващият си излет, сте попаднали на правилната страница на сайта Fish24. Тук ще намерите естествени примамки с различен вкус и цвят, и ще можете да се запознаете с видовете естествена стръв за риболов.

Филтри
51 Продукта
По уместност
По уместностРейтингНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

КАКВО Е ЕСТЕСТВЕНА ПРИМАМКА ЗА РИБОЛОВ?

Естествената стръв е сред най-въздействащите и сполучливи методи на привличане на риби в спортния риболов. Те са толкова успешни, защото имат познати за рибите мирис, цвят, текстура и не им е нужно дълго презентиране, защото съвпада с храната на рибата в нейния естествен хабитат.

Много рибари предпочитат натуралната стръв, защото тя привлича богато разнообразие риби от далеч, увеличавайки шансът някоя да клъвне. Тя е по-бюджетна от изкуствената примамка и няма да се притеснявате, че ще се закачи в растителност или че ще я изгубите.

ВИДОВЕ ЕСТЕСТВЕНА ПРИМАМКА ЗА РИБОЛОВ

На нашият сайт може да откриете изобилие от предварително приготвени натурални примамки, като ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящата за вашия риболов и ще Ви спестим време от правене на домашно приготвена примамка и ароматизиране, за да можете да се насладите максимално на риболова.

  • Царевица – Кукурузът привлича почти всички видове мирни риби и е изключително търсена естествена стръв. Тя се предлага в разнообразие от цветове и аромати, които ще откроят вашата стръв и тя ще примами повече риби от тези на рибарите направили си я сами.
  • Хляб – Хлябът понякога се използва като стръв или част от захранката. Поради тази причина рибата моментално ще го разпознае като храна, дори да е във води рядко посещавани от рибари. Хлябът за риболов е тежък и потъва бързо във водата, омеква, а ако е ароматизиран привлича рибите, като вероятността да клъвнат е голяма.
  • Микс от семена – Специални смеси от подбрани ароматни семена. Те са натурални, с висока хранителна стойност и качество. Изключителният подбор на съставки осигурява привличането на рибата.
  • Животински произход – Това е голяма група от пакетирани примамки, която включва дребни риби, червеи, мекотели и други. Те са приготвени по специален начин, без добавяни консерванти. При потапянето им във вода те отделят аромати, които примамват рибите.

ЗАЩО ДА ЗАКУПИМ ЕСТЕСТВЕНА ПРИМАМКА ЗА РИБОЛОВ ОТ FISH24?

Ние сме магазин с дълга история и опит в сферата на риболовните принадлежности, като поддържаме в наличност различни видове естествени примамки на достъпни цени.

При нужда от ориентир за избор на естествена стръв може да се допитате до нашите експерти в риболова, които с радост ще Ви насочат към най-подходящият за Вас артикул.

Отзиви

Виж всички
СД Сашка Димитрова
Точни,и коректни!Нямаше един продукт,обадиха ми се,и предложиха друг,който взех!Ще поръчам отново!
Служебна стока
Закупен
FilStar Tiger Nuts XXL Тигров фъстък
Закупен
Top Float Комплект плувки от балса
Закупен
FilStar Pulsar Telematch Въдица 4.20
Закупен
СМ Станимир Митев
loading...